Utorak, 23. travnja 2024.

VIDEO: ZA OKOLIŠ BEZ OKOLIŠANJA U novoj seriji emisija na Radio Dravi otklonit će se sve nejasnoće oko Piškornice

U sklopu nove serije emisija ‘Za okoliš bez okolišanja’ u eteru Radio Drave gostovali su direktor Piškornice Mladen Ružman i voditelj poslova razvoja i upravljanja projektima Nikola Martinaga.

Gosti emisije odmah su na početku pojasnili čime se Piškornica trenutno bavi i zbog kojih je ciljeva uopće osnovana, ali i koja će biti zadaća Regionalnog centra za gospodarenje otpadom sjeverozapadne Hrvatske.

Slušatelji su mogli saznati i koja je uopće uloga i svrha centara gospodarenja otpadom, što je to zero waste i hoće li Hrvatska odnosno građani morati plaćati penale Europske komisije.

U nastavku možete pogledati prvi dio emisije, a s bilo kakvim pitanjima u vezi ove teme možete nam se javiti na mail [email protected], u inbox Facebook stranice Radio Drave ili Drave.info. Emisija “Za okoliš bez okolišanja” emitirat će se svakog četvrtka od 12:30 pa će gosti u narednim izdanjima odgovoriti na sva postavljena pitanja.

U emisiji Za okoliš bez okolišanja u eteru Radio Drave gostuju direktor Piškornice Mladen Ružman i voditelj poslova razvoja i upravljanja projektom Nikola Martinaga. Ukoliko imate kakvih pitanja za goste postavite ih u komentare.

Objavljuje Drava.info u Četvrtak, 8. studenoga 2018.

zatvori