Četvrtak, 25. travnja 2024.

UBOJITI TANDEM TOMISLAVA Hrvoje Bači i Filip Peroković: Sjajno se slažemo u napadu, a protiv Bratstva moramo uzeti tri boda

Nakon nešto slabijeg ulaska u sezonu, nogometaši Tomislava iz Drnja konačno su došli na ‘radnu temperaturu’. Nakon 11. kola nalaze se na trećem mjestu Prve županijske nogometne lige i za vodećim Bratstvom iz Kunovca zaostaju tek dva boda.

Upravo ih protiv Bratstva ovog vikenda čeka možda i najvažnija utakmica polusezone, a Drnjanci svoju šansu vide u napadačkom tandemu Hrvoje BačiFilip Peroković.

Tomislav iz Drnja najefikasnija je momčad Prve ŽNL – u 11 kola postigli su 38 pogodaka, a primili njih tek 12. Veliku zaslugu za toliko velik broj postignutih pogodaka ima već spomenuti dvojac Bači – Peroković. Bači je već provjereno nogometno ime, igrač koji po sezoni zabija minimalno 15 golova, a ove sezone već je na 11. S druge strane, njegov partner u napadu Peroković zabio je 12 puta i trenutno je drugi strijelac Prve ŽNL. Ako tu dodamo i Milana Manojlovića koji je zabio sedam prvenstvenih pogodaka, onda je jasno da Tomislav iz Drnja ima sjajna napadačka rješenja.

– Nema neke posebne tajne u našem tandemu, igramo već nekoliko sezona skupa i osvojili smo i Prvu i Drugu županijsku nogometnu ligu. Družimo se i van terena kao i svi ostali igrači, a na terenu igramo svi jedan za drugoga. Naravno da su golovi uvijek najvažniji, ali htio bih pohvaliti i naše suigrače jer su i njihove dobre igre zaslužne za veliku efikasnost – rekao je Hrvoje Bači.

Tomislav iz Drnja ovog će vikenda na svojem “Parku prinčeva” ugostiti vodeće Bratstvo iz Kunovca. Obje ekipe igraju napadački nogomet, Kunovčanima bi tri boda teoretski osigurala naslov jesenskog prvaka, dok bi Tomislav u slučaju pobjede možda preuzeo vodeću poziciju. Kako god bilo, sigurno je da će to biti sjajna utakmica.

– Očekujemo jednu odličnu i kvalitetnu utakmicu u kojoj nema favorita. Međutim, mi moramo opravdati ulogu domaćina i uzeti tri boda – rekao je Filip Peroković.

S Perokovićem se slaže i njegov “partner” u napadu.

– Naravno da očekujemo pobjedu jer bi nas tri boda dovela do prvog mjesta. Bratstvo je sjajna momčad, imaju mlade dečke koji igraju i mali nogomet. Ovim putem želio bih pozvati sve ljubitelje nogometa da dođu u Drnje i podrže nas u veoma važnoj utakmici – dodao je Bači.

Osim zagarantirane sjajne utakmice, gledatelji će vidjeti i dvoboj dva sjajna napadačka trija. Tomislav predvode Bači, Peroković i Manojlović, a Bratstvo će se pouzdati u Hajdića, Jurčića i Slijepčevića.

zatvori