Utorak, 26. ožujka 2024.

Trener Ivković uoči Osijeka: Ako ponovimo pristup protiv Intera i podignemo kvalitetu, možemo ugroziti Osijek

Nogometaši Slaven Belupa sutra će na koprivničkom Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek Apaš’ ugostiti trećeplasiranu momčad prvenstva – Osijek. Utakmica će se igrati u sklopu 14. kola Hrvatski Telekom Prve lige.

Nije tajna da Osijek ima dobro posloženu momčad, no trener Slaven Belupa Tomislav Ivković smatra da Farmaceuti u sutrašnjem susretu ipak mogu biti ravnopravan protivnik.

– Osijek je pravi protivnik i ozbiljna momčad protiv koje imamo prilike pokazati naše kvalitete. Zadovoljan sam pristupom, karakterom i voljom koju su igrači pokazali protiv Intera, a u sutrašnjoj utakmici moramo dodati još kvalitetniju igru, pogotovo kada pričamo o pas igri. U tom slučaju možemo izgledati kao ozbiljna momčad i pobijediti bilo koga. Respektiramo Osijek, ali ako ponovimo utakmicu protiv Intera i podignemo kvalitetu igre, onda sam siguran da ćemo biti opasan i nezahvalan protivnik za njih – rekao je Tomislav Ivković.

Ivković neće moći računati na Vidovića, Bogojevića i Šarliju koji su suspendirani zbog kartona.

– Nikad ne pričam o igračima kojih nema. Igrači treniraju svakodnevno da bi došli u situaciju da zaigraju i da pokažu svoju kvalitetu. Sutra je njihova šansa, nek’ igraju mirno i staloženo kako i treniraju i bit će sve OK. Osijek je nepredvidiva momčad. Ima kvalitetne igrače kao što imamo i mi. Smatram da će ovu utakmicu odlučiti momčadska i individualna kvaliteta koje imaju obje momčadi – zaključio je Ivković.

Utakmica između Slaven Belupa i Osijeka igrat će se sutra s početkom u 15:00 sati.

Hrvatski Telekom Prva liga – 14. kolo

Subota, 10. studenog
15:00, Gradski stadion ‘Ivan Kušek Apaš’
Slaven Belupo – Osijek

zatvori