Četvrtak, 28. ožujka 2024.

SIGEĆANI JESENSKI PRVACI Denis Benko: Nismo se nadali ovako dobrom rezultatu

Nogometaši Mladosti iz Sigeca kolo prije kraja polusezone Druge županijske nogometne lige osigurali su naslov jesenskog prvaka. Drugoplasirana Panonija za Sigećanima zaostaje pet bodova, a trećeplasirani Starigrad šest.

Podsjetimo, Sigećani su minule nedjelje pobijedili Podravec u Torčecu s visokih 5:0 te tako i matematički osigurali naslov jesenskog prvaka. Sigećani su u 12 kola ostvarili čak deset pobjeda, a već u prvom kolu pobijedili su rivala Panoniju iz Peteranca. Jedini dosadašnji poraz doživjeli su kod Fugaplasta.

– Moram priznati da se nismo nadali ovako dobrom rezultatu i svi smo oduševljeni što smo jesenski prvaci. Nadam da ćemo ostvariti dobre rezultate i na proljeće, a cilj nam je zadržati postojeći kadar i da nam se vrate ozlijeđeni igrači – rekao je igrač Mladosti iz Sigeca Denis Benko.

Međutim, Sigećani ne misle stati na dosadašnjim rezultatima; velika im je želja da od sljedeće sezone budu u prvoligaškom društvu. Na terenu izgledaju sjajno, igraju smireno i bez napucavanja, a s klupe ih vodi Božidar Pakasin u suradnji s Mladenom Vidačakom.

– Tijekom zimske stanke ne smijemo se opustiti jer nam već u prvom proljetnom kolu dolazi jaka Panonija. Ako će biti potrebno, dovest ćemo još jedno ili dva pojačanja, a dodatno ćemo povećati i intenzitet treniranja – rekao je Benko.

U posljednjem jesenskom kolu ugostit će Viktoriju iz Vojakovca, a pobjedom bi zaokružili dobre ovosezonske rezultate koje će kvalitetno proslaviti.

– Najveći konkurenti za osvajanje naslova prvaka Druge ŽNL definitivno će nam biti Panonija i Starigrad. Ali o tome ćemo razmišljati na proljeće, ove nedjelje želimo proslaviti naslov jesenskog prvaka zajedno s našim vjernim navijačima do dugo u noć – zaključio je Benko.

zatvori