Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Saračević nakon visokog poraza: Ovo je sramota, znao sam da smo pali, ali ovo nisam ni sanjao

Podravka Vegeta poražena je u Győru kod aktualnih europskih prvakinja u posljednjem kolu grupne faze Lige prvakinja s visokih 37:17. Koprivnički je klub u Mađarskoj bio potpuno nemoćan, čemu svjedoči i činjenica da u drugom poluvremenu gotovo 15 minuta nisu postigle pogodak.

Znalo se da je Győr realno prejak za Podravku, trener Podravke Zlatko Saračević to je i očekivao, ali ovakav poraz ostavio je gorak okus. Rekao je to i Saračević nakon utakmice, a njegov komentar prenosimo s internetskih stranica kluba:

– Ovo je sramota, ovo nije ono što smo radili. Znao sam da smo pali, ali da ćemo ovoliko pasti, to nisam ni sanjao. Koliko god da su oni prvaci Europe, moraš cijeniti sebe i to me boli. 13 minuta ne zabiti gol, to je strašno. Ovo treba prespavati, vidjeti što je i kako je i analizirati, a da je dobro, apsolutno nije.

Foto: Győri Audi ETO / preuzeto s rk-podravka.hr

Komentar je dala i Dejana Milosavljević.

– Veliko iskustvo, ali na kraju je sve ispalo loše. Sve ono što smo dobro okrenule sada izgleda kao da je bilo uzalud i da je to bio samo bljesak. Mislim da to nije tako i nadam se da ćemo ostati svi skupa i skupiti glave te u Kupu EHF-a pokazati što možemo. Trebalo bi to prespavati. Većina nas već u ponedjeljak ide u reprezentaciju, a kad se vratimo moramo pokazati i sebi i svima ostalima da možemo, kao što smo to na početku pokazale.

Podravka Vegeta sada čeka ždrijeb grupne faze EHF Kupa koji će se održati u četvrtak. Igrat će se također u četiri skupine po četiri ekipe, a počinje 5. siječnja.

zatvori