Petak, 29. ožujka 2024.

Ove subote koprivnički plac pretvorit će se u gozbu svih osjetila, nemojte ga zaobići

Gradsko komunalno poduzeće Komunalac poziva vas na “Minglanje na Koprivničkom placu” svake subote od 17. studenog do 15. prosinca 2018. godine od 09 do 12 sati kod dječje igraonice.

Posjetitelje očekuje niz sadržaja koji će Koprivnički plac pretvoriti u gozbu za sva osjetila, degustacije raznih domaćih proizvoda, zdrave hrane, kulturno-umjetnički programi, kreativni handmade sajmovi i još niz drugih iznenađenja.

Koprivnički plac nalazi se u samom centru Koprivnice, zbog svog sadržaja i ponude predstavlja posebnu vrijednost grada – spoj urbanog i ruralnog, izvornosti, autentičnosti i tradicionalnosti.

Već niz godina redovito hrani brojne Koprivničance najboljim i najsvježijim namirnicama. Bogatstvo ponude sezonskog voća i povrća nudi mogućnost zdrave prehrane, dok osobnim kontaktom s proizvođačem imate priliku saznati na koji način, gdje, kada i u kojim uvjetima se proizvode određene vrste voća i povrća te dobiti pravu informaciju o hrani koju kupujete.

Koprivnički plac dom je zdrave hrane, užurbane atmosfere, konstantnog minglanja i trčkaranja. Tu su i vječni, primamljivi mirisi koji dopiru s “Placa”.

U subotu 17. studenog 2018. od 9 do 12 sati na Koprivničkom placu održat će se medeni dan, gdje će med i svoje proizvode od meda predstaviti OPG Petričec, Lončarić, Sirovec, Vrban, Kos, Oreški, Gašparić te udruga žena Herešin koja će pripremiti razne slastice i kolače od meda.

U 10 sati svojom glazbenom izvedbom posjetitelje će zabaviti “Rudarice” Kud Rudar iz Glogovca.

Izvor: komunalac-kc.hr
zatvori