Petak, 26. travnja 2024.

OGENJ Vatreni koprivnički bend ima nove članove i novi božićni hit singl ‘Hej, haj!’

Sve popularniji koprivnički bend, čija se glazba može opisati kao miks rock’n’rolla i punka, i dalje radi punom parom. Nakon što je u travnju objavljen njihov novi i već visoko hvaljeni album ‘Domaj’, članovi benda donose još jednu poslasticu.

“Hej, Haj” je pjesma dobro poznata koncertnoj publici benda Ogenj. Klasična je to božićna priča, tradicionalna s dozom šale kako i treba biti uz veselje oko rođenja Božjeg sineka.

Poslušajte pjesmu “Hej, Haj!”:


 

“Hej, Haj” snimao je Ante Prgin Surka, a miks i mastering Denis Kuzel – nepogrešivo uho i bubnjar benda Ogenj. Tekst i glazbu za napisao je frontmen benda Tomislav Mihac Kovačic, a aranžmane je zajednički odradio Ogenj.

Borna Ilić, Denis Kuzel, Tomislav Mihac Kovačic, Filip Kušnjer i Luka Iverac. Izvor: Ogenj (Facebook).

Za Ogenj 2018. godina značila je odlazak basista Nikole Terzića i violinistice Tare Knežević iz benda. Promjene nisu lake, neizostavno donose nešto novo u bend, a u slučaju Ognja to su novi članovi: basist Borna Ilić i Luka Iverac koji uz violinu svira još nekoliko instrumenata. Glazbeno, otvara se i drugačija priča koja neupitno doprinosi raznovrsnosti Ognja.

Ogenj u novom sastavu tako čine Tomislav Mihac Kovačic (vokal, gitara, tamburica), Denis Kuzel (bubnjevi), Luka Iverac (viola), Filip Kušnjer (gitara) i Borna Ilić (bas gitara).

zatvori