Četvrtak, 18. travnja 2024.

Objavljena lista reda prvenstva za dodjelu županijskih stipendija

Županijsko Povjerenstvo za stipendiranje studenata na današnjem je sastanku utvrdilo listu reda prvenstva za dodjelu stipendija studentima s područja Koprivničko-križevačke županije u akademskoj godini 2018./2019.

Listu možete vidjeti OVDJE (PDF dokument).

Ukoliko dva ili više studenta imaju jednak broj bodova, prednost na Listi reda prvenstva ima student koji ostvari veći broj bodova po utvrđenim kriterijima temeljem članaka 9. stavka 9. Odluke o stipendiranju studenata s područja Koprivničko-križevačke županije („Službeni glasnik Koprivničko-križevačke županije“ broj 13/16. i 15/18.).

Studenti u roku od osam dana od dana objavljivanja Liste reda prvenstva mogu preporučeno poštom podnijeti pisani prigovor Županu Koprivničko-križevačke putem Povjerenstva.

Odluku po prigovoru donosi Župan, protiv odluke nije dopuštena žalba, ali se može pokrenuti upravni spor.

Na temelju Liste reda prvenstva, a nakon rješavanja po prigovorima, Župan donosi odluku o dodjeli studentskih stipendija u tekućoj akademskoj godini.

Na temelju odluke Koprivničko-križevačka županija, zastupana po Županu, sklapa ugovore o stipendiranju sa studentima, kojima se uređuju međusobna prava i obveze, stoji na internetskim stranicama Koprivničko-križevačke županije.

zatvori