Četvrtak, 25. travnja 2024.
Home Sport Ostali sportovi Novi uspjesi koprivničkih hrvača: Antonija Štefotić briljirala na svom prvom natjecanju

Novi uspjesi koprivničkih hrvača: Antonija Štefotić briljirala na svom prvom natjecanju

0
Novi uspjesi koprivničkih hrvača: Antonija Štefotić briljirala na svom prvom natjecanju
Ustupio Hrvački klub Koprivnica.
Iz Hrvačkog kluba Podravka ponovo vijesti o novim uspjesima – s natjecanja u Sloveniji i Slovačkoj donijeli su u Koprivnicu nove medalje.

S 21. međunarodnog turnira u Murskoj Soboti stigle su nam tri bronce. Osvojili su ih Tomas Kičinbači u kategoriji mlađih dječaka do 33 kilograma; te stariji dječaci Marko Špernjak u kategoriji do 55 i Gabrijel Mijatović do 60 kg. Koprivničke hrvače u Sloveniji su vodili treneri Saša Šprem i Luka Mihalec.

A hrvačica i hrvači trenera Ivana Lončarića osvojili su na 16. memorijalnom međunarodnom turniru “Ladislav Fodor” u slovačkom Šamorinu dva zlata i jednu broncu.

Tako je kadet Valent Delimar osvojio broncu u kategoriji do 57 kg a Filip Verčević, pristranostima sudaca usprkos, zlato u kategoriji do 61 kg.

Veliki uspjeh postigla je seniorka Antonija Štefotić. Ovo joj je bilo prvo natjecanje nakon samo godinu dana treniranja i odmah je osvojila zlato u kategoriji do 53 kg.

Vrijedno je spomenuti da je protivnicu, inače domaću hrvačicu, pobijedila glatko – tehničkim tušem, odnosno tehničkom superiornošću (8:0) i to u prvoj rundi borbe.
Spomenimo i da su u Murskoj Soboti nastupili još Josip Petak, Nikola Golubović, Ali Ustundag, Tibor Mežnarić i Luka Šulj no oni nisu osvojili medalje.

Ustupio Hrvački klub Koprivnica.
zatvori