Petak, 19. travnja 2024.

VIDEO Najtalentiraniji mladi nogometaši Središta Sjever boravili na dvodnevnom kampu u Koprivnici

Dvodnevni kamp najtalentiranijih mladih nogometaša iz pet županija održan je proteklog vikenda u Koprivnici.

Riječ je o dječacima rođenima 2005. godine i mlađima iz regije Nogometnog središta Sjever: Koprivničko-križevačke, Bjelovarsko-bilogorske, Virovitičko-podravske, Međimurske i Varaždinske županije. Testirali su svoja znanja, odslušali predavanje o sportskoj prehrani, pogledali video “Kako postati nogometaš – Luka Modrić”, isprobali su trening na strunjači – hrvanje kao dopunski sport u nogometu, te na kraju odigrali utakmicu s mađarskim Honvedom.

Kamp je organizirao instruktor Nogometnog središta Sjever i izbornik U-14 reprezentacije Hrvatske Sergej Milivojević. – S obzirom na to da je ovaj prvi kamp ovakvog tipa s najtalentiranijim igračima NS Sjever u potpunosti opravdao očekivanja i naišao na maksimalno odobravanje i podršku glavnog instruktora HNS-a, Sretena Ćuka, već sada razmišljamo i krećemo u organizaciju ljetnog kampa NS Sjever koji bi se održao krajem školske godine i trajao bi punih sedam dana – najavio je Milivojević.

Mlade nade koprivničkog nogometa koje su sudjelovale u kampu su Fran Krnjak, Lovro Zvonarek, Fran Begić, Lovro Kovačić, Dorijan Piškor, Domagoj Medved, Ivano Milošević, Fran Tušek i Fran Henezi, a bio je tu i Fabijan Šašek iz NK Križevaca.

Kamp je organiziran uz logističku pomoć tajnika Središta Ivana Novaka i stožera reprezentacije – županijskih instruktora Bunića, Filipovića, Naranđe, Medenjaka i Blagojevića, trenera Volfa i Kresingera te fizioterapeuta Tomislava Tkaleca.

Ustupio Sergej Milivojević.
zatvori