Četvrtak, 18. travnja 2024.

Mladen Mađer: HSS je usmjeren na izbore koji su pred nama

Predsjednik Hrvatske seljačke stranke Krešo Beljak sastao se u Koprivnici s članovima Odbora županijske organizacije HSS-a. S podravsko-prigorskim kolegama razgovarao je o aktualnoj političkoj situaciji u Hrvatskoj te o nacrtu novog Statuta stranke.

Obilaskom stranačkih kolega na terenu, predsjednik stranke priprema glavnu skupštinu najavljenu za veljaču iduće godine. Doznala je to Drava.info od predsjednika podravsko-prigorskog HSS-a, saborskog zastupnika Mladena Mađera:

– Uz stranačku operativu, HSS je usmjeren na izbore koji su pred nama. Predsjednik Beljak tako i od podravsko-prigorskih članova očekuje dobre rezultate na izborima za Europarlament. Potom i na ostalim izborima koji slijede – predsjedničkim, parlamentarnima i lokalnima. U Drugoj izbornoj jedinici, ali i u ostatku Hrvatske na parlamentarnim izborima očekujemo još više HSS-ovih mandata nego što ih imamo sada u saboru.

Iz HSS-a doznajemo i da je predsjedništvo županijske organizacije predložilo Koprivničanku Maju Raščanec u Povjerenstvo za ravnopravnost spolova Koprivničko-križevačke županije, te je imenovalo Marka Martinčevića povjerenikom za Organizaciju mladih HSS-a. Ujedno je odlučeno da će podravsko-prigorski HSS svoje prijedloge o novom statutu stranke uputiti u središnjicu do 20. studenoga.

Ustupio HSS Koprivničko-križevačke županije.
Ustupio HSS Koprivničko-križevačke županije.
zatvori