Srijeda, 27. ožujka 2024.

IZLOŽBA FOTOGRAFIJA Radovi mladih fotografa bit će predstavljeni u koprivničkom Kampusu

Izložba fotografija ‘Kampus u kadru’ otvara se ove subote u prostoru koprivničkog Kampusa. Riječ je o radovima koji su nastali prošli vikend na trodnevnoj radionici istoimenog naziva u organizaciji AK galerije i Drugog kadra.

Naime, pod vodstvom Davora Konjikušića deset je polaznika istraživalo prostor, bilježilo njegovo sadašnje stanje, preklapanje povijesnih slojeva, prisutne nelogičnosti i naznake moguće budućnosti. Kroz kombinaciju teorijskog i praktičnog dijela, uz mentoriranje voditelja, projekcije filmova, stručno vodstvo i predavanje o arhitekturi, zajedničko analiziranje fotografija, došlo se do završnog produkta radionice: skupne izložbe fotografija “Kampus u kadru” koja obuhvaća 30 radova koje su dio jedne kolektivne serije bilješki ovog slojevitog i kompleksnog prostora.

Izlažu: Marko Benjak, Dora Bosner, Ivan Gundić, Andrea Katanović Babić, Bojan Koštić, Davor Konjikušić, Teodora Lukavski, Mirjana Mihalec, Nika Petković, Lucija Petrović i Nikola Mišel Puklin.

Izložba će biti postavljena u vanjskom prostoru Kampusa, a okupljanje je kod AK galerije u 20 sati. U slučaju lošeg vremena izložba će se održati u AK galeriji.

zatvori