Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FOTO: ZA POHVALU Policiji predao pravi mali arsenal oružja i streljiva

Osoba s koprivničkog područja jučer je postupila odgovorno i policiji predala četiri komada oružja i popriličnu količinu streljiva.

Konkretnije, riječ je o tri puške, pištolju i 1836 komada raznog streljiva. Sve je to preuzeo policijski službenik protueksplozijske zaštite.

Iz Policijske uprave koprivničko-križevačke pohvalili su dotičnu osobu i podsjetili da se oružja, streljiva i eksplozivnih sredstava i dalje možete riješiti bez sankcija, bilo da ih posjedujete dozvoljeno ili nedozvoljeno. Sve što trebate učiniti jest nazvati 192 i opasne predmete preuzet će policijski službenici u civilu, vozilom bez policijskih oznaka kako bi osigurali maksimalnu anonimnost. Nemojte ih nositi u policijsku postaju. Sve informacije možete dobiti na besplatnoj telefonskoj liniji 0800 8892.

Inače, tijekom mjeseca listopada građani su policiji predali dvije puške, dva pištolja, četiri ručne bombe, jednu minu, deset komada ostalih rasprskavajućih sredstava, jedan komad ostalih vrsta oružja i 1083 komada raznog streljiva.

zatvori