Utorak, 26. ožujka 2024.

FOTO/VIDEO Vozač zbog nepropisnog pretjecanja izazvao sudar tri automobila s petero ozlijeđenih, među njima tek rođena beba

Više je osoba ozlijeđeno u prometnoj nesreći koja se jučer popodne dogodila između Vlaislava i Plavšinca, a lakše tjelesne ozlijede zadobilo je i tek rođeno dijete.

Najteže je prošao vozač koji je prometnu nesreću i prouzročio. Riječ je o vozaču Kije zagrebačkih registracija rođenom 1981. godine. Iz Policijske uprave koprivničko-križevačke doznajemo da ozljede vozača nisu opasne po život.

Lakše su ozlijeđeni putnica u njegovom automobilu rođena 1985. godine te vozač i putnici u Golfu u kojeg se 37-godišnjak zaletio – putnica i dijete rođeno 2018. godine.

Iz Policijske uprave koprivničko-križevačke danas su izvijestili da je do prometne nesreće, u kojoj su sudjelovala tri osobna automobila, došlo zbog nepropisnog pretjecanja.

37-godišnji vozač Kije zagrebačkih registracija kretao se otvorenim dijelom državne ceste broj 2 u smjeru Plavšinca i krenuo pretjecati Kiju koprivničkih registracija. Njome je u istom smjeru upravljao vozač rođen 1959. godine.

No, u tom trenutku iz suprotnog smjera kretao se 26-godišnjak u Golfu koprivničkih registracija. Kija zagrebačkih registracija udarila je u Kiju koprivnički registracija i potom se frontalno sudarila s Golfom. Oba vozila sletjela su odvodni kanal, a Golf je završio na krovu.

Protiv 37-godišnjaka će biti pokrenut prekršajni postupak te će biti dostavljeno izvješće Općinskom državnom odvjetništvu u Koprivnici.

Prometna na podravskoj magistrali

Objavljuje Drava.info u Utorak, 13. studenoga 2018.

zatvori