Nedjelja, 17. ožujka 2024.

FOTO/VIDEO Derbi KC lige završio je remijem, Bimbo i Udruga za mali nogomet nastavili s pobjedama

Odigrane su utakmice 2. kola desete sezone KC lige, malonogometnog prvenstva koprivničkih rekreativaca u organizaciji Koprivničke udruge za rekreativni sport. Danas su na teren izašle i momčadi koje se natječu u Ligi bez briga.

Derbi kola bio je susret Petgrada i Caffe bara Active. Petgradu je ujedno to bio i prvi ovosezonski nastup jer su u prvom kolu ostali bez protivnika, budući da je Restoran Zrinski odustao od natjecanja. Napeti večerašnji susret završio je rezultatom 1:1 i podjelom bodova.

Bimbo je došao do svoje druge pobjede svladavši Inductu-eMerkato s 1:0, istim rezultatom kojim su u prvom kolu pobijedili Pixel. Romantičari su uvjerljivo pobijedili Caffe bar Golf, a Robin Market 0-24/UŠRPS s 3:0 uzeo je sve raspoložive bodove protiv ekipe Klikaj.hr. Drugu pobjedu upisala je i Udruga za mali nogomet Koprivnica s 2:0 protiv Autolimarije Krešo.

U Ligi bez briga večeras je najvišu pobjedu ostvario Komunalac/KC Vode, 5:0 protiv KURS-aForma Legalis s 4:0 nadigrala je Sedmu siluRomantičari su pobijedili HEP s dva gola u protivničkoj mreži i nijednim u svojoj, a Caffe bar 048/Pizzeria Fokus i Profesori Obrtničke škole Koprivnica podijelili su bodove s po jednim zgoditkom.

KC liga – 2. kolo

Petgrad – CB Active 1:1
Inducta-eMerkato – Bimbo 0:1
NK Romantičari – CB Golf 4:1
Klikaj.hr – Robin Market 0-24/UŠRPS 0:3
Autolimarija Krešo – UMN Koprivnica 0:2

Liga bez briga – 1. kolo

HEP – Romantičari 0:2
Forma Legalis – Sedma sila 4:0
CB 048/Pizzeria Fokus – Profesori OBSKC 1:1
KURS – Komunalac-KC vode 0:5

 

Derbi KC lige: Petgrad – Active

Posted by Drava.info on Saturday, November 17, 2018

 

zatvori