Srijeda, 24. travnja 2024.

FOTO: PRVA ŽNL ‘Vatrena’ utakmica na Parku prinčeva završila pobjedom domaćina, Tomislav-Radnik ponovno preuzeo prvo mjesto

Današnjim utakmicama kompletirano je uzbudljivo 12. kolo Prve županijske nogometne lige.

Lipa je na domaćem terenu pobijedila Kalinovac s 2:0, a molvarska Mladost i novigradska Drava na kraju su odigrale neodlučeno (2:2).

Derbi utakmica između Tomislava iz Drnja i Bratstva opravdala je sva očekivanja. Tomislav je slavio s konačnih 3:2, a utakmica je bila prava ‘ludnica’ u kojoj su gledatelji mogli vidjeti čak tri crvena i nekoliko žutih kartona. Pogotke za Tomislav postigli su Kovač, Peroković i Manojlović, dok su za Bratstvo pogodili Hajdić i Jurčić. Spomenimo još kako je u redovima Tomislava pocrvenio Bukovac, dok su kod Bratstva na prijevremeno tuširanje otišli Slijepčević i Vidaković. Također, neslužbeno doznajemo kako glavni sudac nije nikako mogao uspostaviti kontrolu nad utakmicom pa je prvo poluvrijeme trajalo čak 53 minute.

Tomislav-Radnik iz Svetog Ivana Žabna na domaćem je terenu pobijedio ivanečku Slogu s minimalnih 1:0. Kako je Tomislav pobijedio Bratstvo, nogometaši Tomislav-Radnik kolo prije kraja polusezone ponovno su zasjeli na prvo mjesto.

U posljednjem današnjem susretu, Borac je pobijedio Tehniku s 4:0, a pogotke su postigli Kovač (2), Fažon i Rajić.

Podsjetimo još kako je danas u prijepodnevnom terminu Osvit na domaćem terenu pobijedio Prekodravac s 4:1, a jučer su legradski Graničar i Miklinovec odigrali susret bez pogodaka.

Prva ŽNL – 12. kolo

Subota, 10. studenoga
14:00
Legrad: Graničar – Miklinovec 0:0

Nedjelja, 11. studenoga
10:00
Đelekovec: Osvit – Prekodravac 4:1
14:00
Hlebine: Lipa – Kalinovac 2:0
Drnje: Tomislav – Bratstvo 3:2
Molve: Mladost-Molve – Drava (Novigrad Pod.) 2:2
Sv. Ivan Žabno: Tomislav-Radnik – Sloga 1:0
Imbriovec: Borac – Tehnika 4:0

zatvori