Petak, 19. travnja 2024.

FOTO Mnoštvo poznatih iz društvenog i političkog života Podravine i Prigorja okupilo se danas u Križevcima

Najznačajnija županijska manifestacija posvećena promociji obrtništva i gospodarstva, 21. Obrtnički i gospodarski sajam Koprivničko-križevačke županije počeo je danas u Križevcima.

Na svečanosti otvorenja pojavili su se brojni podravsko-prigorski gospodarstvenici i obrtnici, predstavnici županijskih institucija te lokalne vlasti. U mnoštvu uzvanika bili su izaslanik predsjednice Republike Hrvatske, saborski zastupnici Damir Felak i Branko Hrg, župan Bjelovarsko-bilogorske županije – partnera Sajma – Damir Bajs, i drugi.

– Zahvalio bih onima koji su dali veliki doprinos organizaciji manifestacije, posebno županijskoj Obrtničkoj komori i tajniku Boži Baraću kojemu je ovo već rutinski posao. Ove godine okupili smo izlagače iz cijele Hrvatske, njih 230 predstavit će se u Križevcima – rekao je u svom obraćanju predsjednik Organizacijskog odbora sajma, koprivničko-križevački župan Darko Koren.

Podsjetimo, ova već tradicionalna manifestacija održava se u organizaciji Koprivničko-križevačke županije, a suorganizatori su Grad Križevci, Hrvatska gospodarska komora – Županijska komora Koprivnica, Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije koja je ujedno i nositelj tehničke organizacije, Udruženje obrtnika Križevci, PORA Regionalna razvojna agencija Koprivničko-križevačke županije, Turistička zajednica grada Križevaca i Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

zatvori