Petak, 19. travnja 2024.

Antonia Štefotić osvojila zlato na debitantskom nastupu na državnom prvenstvu

Hrvačica Podravke Antonia Štefotić osvojila je prvo mjesto na prvenstvu Hrvatske za seniorke u hrvanju slobodnim načinom u Vrbovcu.

Antonia se okrunila zlatnim odličjem u kategoriji do 55 kilograma i pod vodstvom trenera Ivana Lončarića, a ovaj uspjeh nedvojbeno je veći ako uzmemo u obzir činjenicu da je koprivničkoj hrvačici ovo bio prvi nastup na službenom prvenstvu Hrvatske.

– Jučerašnji dan, 24. studenoga zasigurno će ostat duboko upisan u bogatu 87. godišnju povijest hrvačkog Kluba Podravka – stoji na Facebook stranici hrvačkog kluba Podravka.

Spomenimo da je Antonia aktivno uključena u rad kluba nešto manje od dvije godine. Da bi Podravka već ove godine mogla imati povijesnu žensku seniorsku medalju s Prvenstva Hrvatske dalo se naslutiti već početkom ovoga mjeseca kad je Antonia osvojila prvo mjesto na međunarodnom turniru u Slovačkoj.

– Zasigurno osvajanje ove medalje je i bit će dodatni poticaj svim djevojčicama, njih tridesetoro koje ih trenutno okuplja Klub – zaključuju iz Podravke.

zatvori