Petak, 19. travnja 2024.

TRI PROMETNE Vozač izlazio iz dvorišta pa naletio na biciklista

Tri prometne nesreće i jedna ozlijeđena osoba rezultat su jučerašnjeg dana na koprivničkim cestama.

Prva prometna nesreća dogodila se oko 6:50 sati na zaobilaznoj cesti u Koprivnici. Zbog nepropisnog kretanja 59-godišnji vozač Mercedesa koprivničkih registracija sletio je s ceste u odvodni kanal. Nije bio pod utjecajem alkohola, a protiv njega će zbog izazivanja prometne nesreće biti pokrenut prekršajni postupak.

Poslijepodne, oko 16:10 sati, na pješačko-biciklističkoj stazi u Ulici braće Radić u Koprivnici sudarili su se osobni automobil i biciklista. Naime, 60-godišnji vozač Mercedesa koprivničkih registracija uključivao se u promet iz dvorišta kad je naletio na 46-godišnjeg biciklista koji se kretao u krivom smjeru. Pao je na stazu i zadobio lakše tjelesne ozljede.

Sudionici ove prometne nesreće nisu bili pod utjecajem alkohola te su obojica kažnjena. Protiv vozača automobila bit će pokrenut prekršajni postupak, dok je biciklisti naplaćena novčana kazna.

Sat vremena kasnije, oko 17:10 sati, u Ulici Stjepana Radića u Reki zbog neprilagođene brzine 21-godišnji vozač Volkswagena sletio je u odvodni kanal. Nije ozlijeđen niti je bio pod utjecajem alkohola.

zatvori