Četvrtak, 25. travnja 2024.

Romana Pavliša s prvom autorskom pjesmom izborila nastup na Zagrebačkom festivalu

Koprivnička glazbenica Romana Pavliša koja se krije iza umjetničkog imena Anna Moor izborila je nastup na nadolazećem Zagrebačkom festivalu.

Njezina prva autorska pjesma “Svjetovi” našla se među 21 izabranom pjesmom koja će se predstaviti na nadolazećem, 66. izdanju festivala u siječnju 2019. godine.

– Veselim se nastupu i drago mi je što na Hrvatskoj televiziji postoji festival koji želi ugostiti i malo alternativnije i čudnije izvođače – napisala je glazbenica na svom Facebook profilu.

Na nadolazećem festivalu natjecat će se, među ostalima, Saša Antić, Damir Kedžo, Franka Batelić, Mia Dimšić, Pravila igre i Nina Kraljić.

– Još jednu godinu zaredom imali smo zaista veliki broj kvalitetnih prijava od kojih smo se sada odlučili za 21 reprezentativnu skladbu aktualne domaće produkcije, s određenim pomacima u umjetničkom smislu. Čestitam svim odabranim autorima i izvođačima koji će, bez sumnje, dati snažan pečat festivalu. Posebno me veseli nekoliko detalja, a to su značajna zastupljenost mladih kantautora, pogotovo kantautorica – istaknuo je umjetnički direktor Zagrebačkog festivala Neno Belan.

Zagrebački festival je vodeći nacionalni festival popularne glazbe u čiju će se kvalitetu publika imati priliku uvjeriti u siječnju 2019. godine. Festivalske pjesme u radijski eter kreću 1. prosinca.

zatvori