Petak, 29. ožujka 2024.

PIJANI SUKOB Tri ženske osobe i tri muškarca sinoć sudjelovali u tučnjavi, najmlađi pokazivao spolovilo

Policijski su službenici morali intervenirati kad je sinoć u Kunovcu došlo do tučnjave, javlja Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Stvari su se počele zahuktavati oko 23 sata na terasi i unutar tamošnjeg ugostiteljskog objekta. Mladić rođen 1996. godine pod utjecajem alkohola od 1,83 promila i muškarac rođen 1978. godine pod utjecajem alkohola od 0,94 promila, te ženska osoba rođena 1997. godine koja nije imala ništa manje alkohola u krvi – 1,82 promila, napali su muškarca rođenog 1982. godine koji je bio pod utjecajem alkohola od 1,83 promila.

Policijski glasnogovornik Dražen Laljek dodaje kako su u policijskom izvješću prijavljene navedene četiri osobe, no u sukobu ih je bilo i više. Na stranu muškarca rođenog 1982. godine stale su dvije ženske osobe koje su verbalno i fizički napadnute od strane već spomenute ženske osobe rođene 1997. godine.

Najmlađi sudionik tučnjave, mladić rođen 1996. godine, iskazao se kao najdrskiji. Prilikom tučnjave razbio je nekoliko vaza na terasi objekta, a u jednom trenutku je čak pokazivao spolovilo. Uz to, kasnije je u prostorijama policije u Koprivnici vrijeđao policijske službenike.

Sva četiri sudionika tučnjave prijavljena su zbog narušavanja javnog reda i mira, s time da je protiv mladića rođenog 1997. godine pokrenut prekršaj i zbog omalovažavanja policijskih službenika.

zatvori