Izvor: Ured Turističke Zajednice.
U prostorijama Koprivničko-križevačke županije održan je radni sastanak predstavnika turističkih zajednica s područja Koprivničko-križevačke županije, koji je sazvala Turistička zajednica Koprivničko-križevačke županije.

Na sastanku se raspravljalo o nizu aktualnih tema vezanih uz turizam. Dogovoreno je da sve turističke zajednice dostave svoje primjedbe i prijedloge na nacrte: Zakona o turističkim zajednicama i promicanju hrvatskog turizma, Zakona o turističkoj pristojbi i Zakona o članarinama u turističkim zajednicama.

Usuglasili su se i o zajedničkom nastupu u promotivnim kampanjama javnog i privatnog sektora u 2019. godini (Udruženo oglašavanje). Pomoćnica direktora Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije Kristina Sočev informirala je nazočne o novostima u provedbi GDPR-a te o trodnevnom seminaru na temu Obrazovanje za turizam na seljačkim gospodarstvima i ruralni turizam, koji će Turistička zajednica organizirati u suradnji s Hrvatskom udrugom za turizam i ruralni razvoj “Klub članova selo”.

Izvor: Ured Turističke Zajednice.

Troškove održavanja seminara sufinancirat će Hrvatska turistička zajednica. Razmatrani su i zajednički nastupi i promocije u 2019. godini, te organizacija studijskog, edukativnog putovanja.