Utorak, 23. travnja 2024.
Home Aktualno MALI HEROJI ZA VELIKE POBJEDE Gazde su se uključile u humanitarnu akciju za bolesnu djecu

MALI HEROJI ZA VELIKE POBJEDE Gazde su se uključile u humanitarnu akciju za bolesnu djecu

0
MALI HEROJI ZA VELIKE POBJEDE Gazde su se uključile u humanitarnu akciju za bolesnu djecu
Udruga NINA i tvrtka RENZZO krajem travnja su započeli međusobnu suradnju kojom pokušavaju prikupiti materijalna sredstva kojima djeci oboljeloj od malignih bolesti kupuju lijekove, a njihovim obiteljima, ako su lošijeg imovinskog stanja, pomažu i kupnjom kućnih potrepština.

Obitelji sa djecom oboljelom od malignih bolesti najčešće zapadaju u velike financijske teškoće i trebaju takvu vrstu pomoći. Prodajom majica, platnenih torbi i kišobrana sa porukom Udruge, dolazimo do potrebnih sredstava. I u ovoj teškoj ekonomskoj situaciji mnoge se tvrtke uključuju u akciju te kupuju navedene proizvode koji im služe kao reklamni proizvod i ujedno čine dobro djelo, poručuju iz Udruge te dodaju:

– Najvažnija je promocija imena NINA kako bi što više ljudi saznalo da u njihovom okruženju postoji Udruga koja se svojim radom bori za oboljelu djecu. Sami ne možemo sve, pa smo uključili dobre ljude i prijatelje s estrade i glumišta da budu podrška Udruzi NINA, te da promiču njeno ime. Iskreno. Željeli bismo da se uključe i političari, te pomognu u prikupljanju potrebnih sredstava.

– GAZDE su prvi u nizu poznatih lica koji nam pomažu i zato im u ime oboljele djece od srca zahvaljujemo – kažu iz Udruge.

Više o Udruzi NINA možete doznati na http://udruga-nina.hr/akcija.html i http://www.renzzo.eu.

zatvori