Petak, 19. travnja 2024.

Legendarni koprivnički trener preuzeo ivanečku Slogu

Nogometaši Sloge iz Koprivničkog Ivanca na katastrofalan su način otvorili novu sezonu Prve županijske nogometne lige.

U proteklih sedam kola nanizali su šest poraza, a tek su u prošlom kolu osvojili prvi ovosezonski bod kada su na domaćem terenu remizirali s Kalinovcem (1:1).

Sloga se trenutno nalazi na posljednjem mjestu prvenstvene ljestvice, sa samo jednim osvojenim bodom i negativnom gol razlikom od 12 pogodaka.

Zbog loših rezultata, sada već bivši trener Sloge Damir Bebek podnio je ostavku. Na njegovo mjesto dolazi Ranko Celiščak, dobro poznato trenersko ime.

Ranko Celiščak. Snimio Marko Posavec.

Celiščak je u svojoj trenerskoj karijeri vodio brojne županijske nogometne klubove, kao i NK Koprivnicu, a glavni zadatak bit će mu podići ekipu, kako moralno tako i na prvenstvenoj ljestvici.

Celiščak će ulogu trenera službeno preuzeti nadolazećeg petka, a premijeru na klupi Sloge imat će ove subote. Ivančani u sklopu osmog kola Prve županijske nogometne lige gostuju u Legradu kod Graničara.

Prije toga, Slogu danas čeka susret osmine finala Županijskog nogometnog kupa protiv Mladosti iz Kloštra Podravskog, no ovu utakmicu odradit će bez novog trenera.

zatvori