Četvrtak, 25. travnja 2024.

IN MEMORIAM Napustio nas je naš nekadašnji suradnik Dražen Gajski

Iznenada je preminuo Dražen Gajski, dugogodišnji honorarni suradnik Radio Drave i Radio Koprivnice.

Slušatelji Radio Drave pamtit će Dražena po emisijama o kućnim ljubimcima i prometu te kao urednika sportskih emisija i sportskog novinara. U srednjoj školi bavio se atletikom.

Dražen Gajski rođen je 8. prosinca 1969. godine. Bio je profesionalni strojovođa, zaposlen u Hrvatskim željeznicama. S početkom Domovinskog rata priključio se kao dragovoljac obrani domovine Hrvatske. Uz status dragovoljca stekao je i status ratnog vojnog invalida – obolio je od PTSP-a te potom i dijabetesa. No, bio je svjestan da se kao mlad čovjek ne smije prepustiti sudbini. Iako je zbog zdravlja izgubio mogućnost da radi kao strojovođa, izborio se za ostanak na radnom mjestu te je napredovao do voditelja vuče vlakova u HŽ Cargu. Tako je bio odgovoran za teretni promet na ovom području. Osim toga, dodatno je radio i na radiju, odlazio je u ribolov, a vrijeme je provodio i sa psom.

Dražen je iznenada preminuo u noći sa subote na nedjelju, a točan uzrok smrti utvrdit će obdukcijom. Vrijeme posljednjeg ispraćaja još nije poznato.

zatvori