Subota, 20. travnja 2024.

Evo tko je ove godine zaslužio gradske nagrade i priznanja

Koprivnica dobiva novog počasnog građanina.

To je Zlatko Kauzlarić Atač, akademski slikar, kojemu počasnu titulu Grad dodjeljuje za izuzetne zasluge u promicanju ugleda Grada Koprivnice kroz djelovanje na području likovne umjetnosti.

Medalje Grada Koprivnice s 10.000 kuna dobit će zlatni darivatelji krvi Zvonimir Šašek, Ivan Peti, Marijan Šaško, Ilija Bilić, Kruno Botko, Marijan Špoljarić, Miroslav Madunić i Vlado Varga.

Medalje će dobiti i profesor Ivan Ferenčak za sveukupni doprinos razvoju gospodarstva i društvenog života grada, potom koprivnička liječnica Dragica Polančec Fodor za sveukupni doprinos promicanju zdravstva te Ljuban Milikšić za sveukupne zasluge u promicanju kulture i kulturnih programa u Gradu Koprivnici.

Plakete Grada Koprivnice dobit će KUD Srce, za sveukupni doprinos očuvanju i prezentaciji tradicijske kulture potom Miroslav Tremski, vlasnik Elektroinstalaterskog obrta TM ELEKTROINSTALACIJE za izuzetna postignuća u gospodarstvu te Dječji vrtić “Smiješak” za sveukupni doprinos i razvoj predškolskog odgoja u Gradu Koprivnici.

Gradska priznanja i nagrade bit će im uručeni na svečanoj sjednici Gradskoga vijeća povodom Dan grada 4. studenoga.

zatvori