Četvrtak, 18. travnja 2024.

Belupo zaposlio 82 radnika na neodređeno vrijeme

Na tragu politike korporativnog upravljanja Grupe Podravka, Uprava Belupa na svojoj je posljednjoj sjednici donijela odluku o zapošljavanju 82 zaposlenika na neodređeno vrijeme.

Najveći dio novih ugovora o radu potpisan je s radnicima u Proizvodnji, ali i s radnicima u drugim organizacijskim cjelinama.

– Belupovci, kojima ovih dana njihovi direktori sektora uručuju ugovore o radu na neodređeno vrijeme, svojim su dosadašnjim radom pokazali visok stupanj samostalnosti i odgovornosti u radu, savjesno su izvršavali svoje radne zadatke te se prema kolegama i suradnicima odnosili kolegijalno i s poštovanjem – kazao je predsjednik Uprave Hrvoje Kolarić te dodao da zadovoljan i motiviran zaposlenik svojim angažmanom na radnom mjestu kompaniji vraća višestruko uloženo.

Snimio Marko Posavec.

Od ukupno 1409 zaposlenih u Grupi Belupo, od čega je  979 zaposleno u Republici Hrvatskoj, a 430 na 16 inozemnih tržišta, ugovore na određeno vrijeme u kompaniji ima još 60 zaposlenika, koji će očekuje se, vrlo brzo dobiti priliku za potpisivanjem ugovora na neodređeno vrijeme.

Praksa je potvrdila da se sigurnost stalnog zaposlenja višestruko pozitivno odražava ne samo na angažman zaposlenika na radnom mjestu, već i na njihov privatan život.

zatvori