Petak, 26. travnja 2024.
Home Sport Nogomet VIDEO Slavenaši vas na originalni način pozivaju na utakmicu!

VIDEO Slavenaši vas na originalni način pozivaju na utakmicu!

0
VIDEO Slavenaši vas na originalni način pozivaju na utakmicu!
Nogometaši Slaven Belupa će u 7. kolu Hrvatski Telekom Prve lige odmjeriti snage sa zagrebačkom Lokomotivom.

Nakon uvodnih šest kola, naša momčad je šesta na prvenstvenoj ljestvici sa sedam osvojenih bodova, tri manje od nedjeljnog protivnika. Slavenaši su do sada upisali jednu pobjedu, četiri remija i jedan poraz pritom postigavši i primivši devet pogodaka.

Što se tiče međusobne statistike Slavena i Lokomotive u Prvoj HNL, naša momčad je u Koprivnici sedam puta slavila, četiri puta je bilo neriješeno, a tri puta su slavili Zagrepčani uz gol razliku 26:21 u korist Slaven Belupa. Što se pak tiče prošle sezone, ove dvije momčadi su odigrale četiri utakmice. Jednu pobjedu upisao je Slaven, jednu Lokomotiva, a dva puta su utakmice završavale bez pobjednika. U Koprivnici je naša momčad u prvoj utakmici slavila s 1:0, dok je u drugoj rezultat bio 2:2.

Utakmica Slaven Belupa i Lokomotive igrat će se danas, u nedjelju, na Gradskom stadionu Ivan Kušek Apaš s početkom u 16:30 sati.

Još jedan zabavan video snimili su Farmaceuti uoči utakmice. Ovog puta Marko Karamarko vas je izazvao, a Jorge Aparicio objasnio! Dogovor je dogovor, vidimo se u nedjelju – poručili su.

zatvori