Četvrtak, 25. travnja 2024.

SANJIN STRAJNIĆ konačno u Koprivnici: Nisam puno razmišljao oko povratka

Nogometni klub Koprivnica jučer je i službeno dobio sjajno pojačanje za nastavak sezone.

Nakon prave “transfer-trakavice”, branič Sanjin Strajnić dobio je mogućnost nastupa za NK Koprivnicu. Iako je potpisao za Podravac iz Virja, Strajnić je ubrzo dobio poziv iz Koprivnice kojeg nije mogao odbiti.

– Odlučio sam se na dolazak u Koprivnicu nakon prijelaznog roka. Moj bivši klub, Podravac iz Virja, trebao mi je dati slobodne papire, ali došlo je do neočekivanog zastoja. Nije bilo u potpunosti korektno od mene to što sam se odlučio na odlazak uoči početka prvenstva, ali ljudi u Virju imali su razumijevanja oko cijele situacije i na kraju smo se uspjeli dogovoriti oko svega. Na kraju želim Podravcu svu sportsku sreću i dobre rezultate u nastavku sezone – objasnio je Strajnić.

Strajnić je već nastupao za Koprivnicu, pa se povratku među Zelene izrazito veseli.

– Od malih nogu igrao sam u Koprivnici i to je moj matični klub. Ekipa je mlada i kvalitetna, a ja sam se želio okušati na višoj razini, tako da nisam puno razmišljao oko povratka – rekao je Strajnić.

Međutim, trener Koprivnice Vedran Medenjak u nadolazećem kolu neće moći računati na svojeg novog igrača.

– Još ovaj vikend nisam u kadru momčadi za utakmicu protiv Bedema. Imam tri žuta kartona koje sam sakupio u Virju i moram ih “odraditi” – rekao je Strajnić.

Već je otprije poznato da Koprivnica ima mladu momčad željnu dokazivanja, a s dolaskom Strajnića svakako su dobili jedno provjereno i iskusno pojačanje.

– Liga je zahtjevna i teška, a mi imamo mladu momčad. Smatram da ćemo se dizati iz utakmice u utakmicu i očekujem da na kraju sezone budemo na sredini tablice. Mislim da ova momčad to može i zaslužuje – zaključio je Strajnić.

Koprivnica će u subotu, 22. rujna, na domaćem terenu igrati protiv Bedema iz Ivankova u sklopu petog kola Treće hrvatske nogometne lige Istok.

zatvori