Utorak, 23. travnja 2024.

Rukometašima Koprivnice četvrto mjesto na memorijalnom turniru Braća Đelekovčan, Marin Pranić najbolji vratar

U organizaciji Rukometnog kluba Koprivnica NOA u Koprivnici je održan rukometni Memorijalni turnir “Braća Đelekovčan”.

Podsjetimo, turnir se igra u znak poštovanja i sjećanja na igrače Daria i Ivicu Đelekovčana koji su tragično stradali 2009. godine.

Čast da otvore turnir koji se održavao u sportskoj dvorani Gimnazije Fran Galović pripala je Ani Mlinarić, pročelnici Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Koprivnice i Željku Pintaru, predsjedniku Županijske skupštine Koprivničko-križevačke županije.

Ove godine nastupilo je šest ekipa dječaka rođenih 2004. i 2005. godine, iz Hrvatske, Slovenije te Bosne i Hercegovine. Uz domaćine natjecale su se ekipe Nexe i Valpovka, slovenski Jeruzalem Ormož te bosansko-hercegovački Borac M:Tel i Kozara Mlijekoprodukt.

Prvo mjesto osvojio je Rukometni klub Valpovka, drugo mjesto pripalo je Rukometnom klubu Nexe, a treće Rukometnom klubu Borac m:tel. Rukometni klub Koprivnica NOA završio je na četvrtom mjestu, dok su RK Jeruzalem Ormož i Kozara bili peti i šesti.

Matija Bajer iz RK Valpovke izabran je za najboljeg igrača, Antonio Božić iz RK Nexe za najboljeg strijalca, a najbolji vratar bio je Marin Pranić iz Koprivnice.

zatvori