Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Izradite novi logotip Županijskog savjeta mladih i osvojite novčanu nagradu

Županijski savjet mladih Koprivničko-križevačke županije raspisuje Natječaj za izradu idejnog rješenja logotipa Županijskog savjeta mladih Koprivničko-križevačke županije.

Natječaj je otvoren za dizajnere, ilustratore, umjetnike i sve ostale kreativne punoljetne građane koji imaju hrvatsko državljanstvo i prijavljeno prebivalište u Republici Hrvatskoj. Svaki autor/ica ima pravo sudjelovanja na ovom Natječaju s više radova.

Prijavljeni radovi moraju ispunjavati sljedeće uvjete i kriterije koji će se uzimati u obzir prilikom evaluacije i odabira najboljeg rješenja:

– prijedlog grafičkog dizajna,
– logotip mora biti izrađen u vektorskom i rasterskom obliku,
– dizajn logotipa mora biti originalni rad autora/ice,
– logotip treba prezentirati u boji i crno/bijelo,
– inovativnost i originalnost predloženog rješenja mora biti u skladu s temom sudjelovanja mladih u kreiranju politika i u procesima donošenja odluka s ključnim donositeljima odluka na lokalnoj i regionalnoj razini.

Autoru/ici odabranog rada dodijelit će se novčana nagrada u ukupnom iznosu od 1.000,00 (tisuću) kuna, koja će biti isplaćena nakon potpisivanja ugovora o autorskom djelu.

Prijava i rad/ovi koji se prijavljuju dostavljaju se isključivo elektroničkom poštom na e-mail adresu: [email protected]

Prijava mora sadržavati:
– naslov e-maila: Prijava na Natječaj za izradu idejnog rješenja logotipa Županijskog savjeta mladih Koprivničko-križevačke županije,
– osobni podaci autora: ime i prezime, mjesto/grad, adresa, broj mobitela,
– kratko tekstualno obrazloženje rada,
– rad u PDF formatu.

Natječaj je otvoren od 10. rujna 2018. do 10. listopada 2018. godine.

Svi će sudionici/e natječaja primit će obavijest o rezultatima natječaja putem e-maila.

Sve detalje i pravila natječaja možete pronaći ovdje, a više informacija o organizatoru ovdje.

zatvori