Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FOTO: SVEČANO U MOLVAMA Mladost proslavila 60. rođendan, jubilej uveličala veteranska selekcija Hrvatske

Nogometni klub Mladost iz Molvi u nedjelju je svečano obilježio svoj 60. rođendan.

Svečanost je počela na mjesnom groblju polaganjem vijenca i paljenjem svijeća u čast svim preminulim bivšim predsjednicima, tajnicima, članovima uprave kluba i igračima. “Uložili su znoja i truda da bi u onim teškim trenucima postavili klub na zdrave temelje koji su se održali sve do danas, i zato im od srca hvala”, poručili su iz molvarskog kluba na svojoj Facebook stranici.

Uslijedila je svečana povorka od društvenog doma do crkve gdje je svetu misu predvodio fra Zdravko Tuba. Nakon mise, fra Tuba je svim članovima kluba poklonio blagoslovljene medaljice Blažene Djevice Marije.

Potom je održana i svečana sjednica na kojoj su dodijeljene zahvalnice prvim igračima i osnivačima, dugogodišnjim trenerima, zaposlenicima u klubu i brojnim sponzorima.

U 18 sati počela je rođendanska utakmica. Na teren su prvo izašli veterani Mladosti i zaigrali sa selekcijom veterana Hrvatskog nogometnog saveza koja je došla s brojnim poznatim imenima poput Mumleka, Mujčina, Koznikua, Brnasa i Jozinovića. Rezultat na poluvremenu bio je 4:0 za veteransku reprezentaciju. U drugom dijelu utakmice nastupili su seniori Mladosti te ublažili rezultat na konačnih 7:3.

Nakon utakmice uslijedila je večera i druženje koje je potrajalo dugo u noć.

zatvori