Četvrtak, 25. travnja 2024.

Mirjana Šeb Čižmešija primila veliko priznanje za svoj rad

Koprivnička obrtnica Mirjana Šeb Čižmešija, vlasnica Restorana „Klas“ i ambasadorica naukovanja, primila je u Hotelu Dubrovnik u Zagrebu veliko priznanje za svoj rad.

Tamo je, naime, u srijedu, 12. rujna, održana završna konferencija projekta Erasmus+ Uključite se u EP4A: europska partnerstva za naukovanje, nositelja Hrvatske obrtničke komore. Iznimno važni sudionici projekta bili su ambasadori naukovanja odabrani od strane Hrvatske obrtničke komore, a među njima i koprivnička obrtnica Mirjana Šeb Čižmešija.

U okviru završne konferencije, predsjednik Hrvatske obrtničke komore Dragutin Ranogajec dodijelio je svim ambasadorima naukovanja “trademark”, oznaku kvalitete za obrte, mala i srednja poduzeća koja se uključuju u naukovanje. Ambasadori su također potpisali i Izjavu o potpori partnerstvu naukovanju.

Izvor: Obrtnička komora Koprivničko-križevačke županije.

Dodajmo da je o iskustvu rada Mirjane Šeb Čižmešija s naučnicima snimljen i edukativni film koji prikazuje kako motivira naučnike, što od njih očekuje i koja je uloga mentora u procesu naukovanja.

zatvori