Petak, 19. travnja 2024.

FOTO/VIDEO Dva domaća benda prodrmala su FUNK povodom početka školske i studentske godine

Forum udruga nezavisne kulture – FUNK u petak je organizirao ‘back2school jam’ – koncert dvaju domaćih glazbenih sastava u prostoru FUNK-a u koprivničkom Kampusu, povodom povratka školskim klupama i studentskim obvezama.

Nastupili su Top Hat i Pepel puh. Top Hat je koprivnički trio u sastavu Filip Hrženjak, Igor Smolek i Dorian Piskor. Sviraju uglavnom obrade Nirvane, Green Dayja, Ramonesa i sličnih bendova, a publici u FUNK-u predstavili su i nekoliko autorskih pjesama.

Pepel puh je sedmeročlani podravski bend koji uz povremene izmjene članova djeluje od 2015. godine. Od tada je Pepel Puh odradio desetak nastupa u Podravini, Zagrebu i Kutini, započeo suradnju s Glazbenom kućom s ciljem izbacivanja svog prvog albuma i snimio svoj prvi video u suradnji s Dinkom Šimcem. Trenutni postav benda čine Karlo Kučanda i Denis Hanžek na gitarama, Draganja Gunjević na bas gitari, Ivan Čolig i Lidija Domitrović na mikrofonu, te njezini brat i sestra, Sven na bubnjevima i Sonja na saksofonu i klavijaturama.

Sljedećeg pak vikenda, u subotu 29. rujna RockLive udruga u prostorijama FUNK-a organizira punk feštu na kojoj će nastupiti bendovi Bakterije, Abergaz i Partleki. Do kraja godine u FUNK-u će gostovati još nekoliko bendova, a RockLive svirke trebale bi postati dio redovnog programa.

Programe u FUNK-u sufinancira Grad Koprivnica.

Posted by Forum udruga nezavisne kulture – FUNK on Friday, September 21, 2018

 

zatvori