Srijeda, 24. travnja 2024.

Energični Ogenj sprema veliki koncert na domaćem terenu – u kultnoj Kugli

Koprivnički etno punk rock bend Ogenj održat će krajem mjeseca koncert na domaćem terenu – u kultnoj i neprežaljenoj MMC Kuglani u Koprivnici.

Energični članovi benda, Tomislav Mihac Kovačic, Nikola Terzić, Filip Kušnjer, Denis Kuzel i Tara Knežević, nastupit će u svom rodnom gradu i predstaviti sav svoj stvaralački opus. Podsjetimo, Ogenj je do sada izdao EP “Još je rano” te album prvijenac “Domaj” kojeg hvale glazbeni portali diljem zemlje.

– Ogenj je moderan folk-punk bend koji je odlično spojio tradiciju s modernim pristupom, a njihov prvijenac djeluje toliko prohodno i energično, baš idealno za neku tulum atmosferu gdje su znoj i zabava u prvom planu – piše muzika.hr.

Na koncertu će se tako moći čuti već dobro poznati hitovi poput “Lepa Mara”, “Hote, hote” i “Ljubaf na najjakše”, a dodajmo i da će violinistici Tari Knežević ovo biti posljednji nastup za Ogenj.

Ovako je to izgledalo kad je vesela ekipa u travnju posjetila Radio Dravu:

 

Ogenj Na kavi na Dravi!

Posted by Drava.info on Wednesday, April 11, 2018

Uz Ogenj, koprivničkoj publici će se predstaviti i mladi koprivnički bend Clotheo kojeg čine glavni vokal i gitarist Matija Horvat, gitarist i producent Robert Mandić, basist Eric Galić te harmonikaš Andrija Bricelj.

Dečki su do sad objavili dvije obrade – That’s Amore Deana Martina i I’m on Fire grupe Mumford & Sons.

Koncerti će se održati 22. rujna s početkom u 21 sat u dobro poznatoj Kugli.

zatvori