Srijeda, 24. travnja 2024.

3. HNL Drava.info poklonila majice Zelenima prije odlaska u Jelisavac, Medenjak: ‘Danas će obrana biti presudna’

Zeleni danas od 17 sati igraju susret četvrtog kola Treće hrvatske nogometne lige Istok. Na teškom gostovanju u Jelisavcu, Koprivnica će igrati protiv tamošnjeg Vihora.

Vihor se trenutno nalazi na desetom mjestu prvenstvene ljestvice, a u prošlom kolu su poraženi kod Marsonije s visokih 5:2.

Koprivnica je u prošlom kolu upisala prvu pobjedu ove sezone. Pobijedili su Slavoniju iz Požege na domaćem terenu (2:0).

– Čeka nas izrazito teška utakmica protiv protivnika koji se posve kompletirao. Momčadi su se priključili igrači koji do sad nisu imali pravo nastupa, a sve su to iskusni igrači koji su igrali prvoligaški nogomet. Imamo veliki izazov u današnjoj utakmici, moramo biti na 100% i moramo imati jedan dobar nivo energije. Ključni i presudni dio bit će nivo koncentracije te naša stabilnost u obrani. Dati ćemo sve od sebe da napravimo jedan pozitivan niz i da se priključimo sredini tablice – rekao je trener Koprivnice Vedran Medenjak.

Portal Drava.info pripremio je igračima NK Koprivnice poklon prije odlaska na teško gostovanje u Jelisavac. Nogometašima smo zaželjeli sreću i dali im prigodne poklone – zelene majice za Zelene. Sretno!

Snimio Dino Šipuš.

3. HNL ISTOK – 4. KOLO

Subota, 15. rujna:
NK Vihor Jelisavac – NK Koprivnica

zatvori