Četvrtak, 25. travnja 2024.

TRI GODINE S VAMA Hvala vam na povjerenju, idemo dalje!

Bilo je to jednog vrućeg kolovoškog dana 2015. godine kada je, bez puno pompe, portal Drava.info osvanuo na medijskom svjetlu Koprivnice.

Od tada smo poprilično narasli, i što se tiče sadržaja i što se tiče čitanosti i publike. Taj uspon nije bio strm i strelovit, ali bio je konstantan i uporan. Druga godina bila je bolja od prve, a treća je nadmašila prvu i drugu zajedno. To je svakako pozitivno, ali, uostalom, ništa manje nije se moglo ni očekivati.

Željeli smo na neki način biti drugačiji, po nečemu se istaknuti i krenuti nekim svojim putem. Jesmo li u tome uspjeli – to morate procijeniti vi, čitatelji.

Elektronički mediji zahtjevna su stvar i ponekad zaista nije lako rastegnuti nevelike resurse na puno strana. Pogotovo u Koprivnici, gradu s najviše medija po glavi stanovnika u Hrvatskoj. I, naravno, nemoguće je baš sve zadovoljiti. Ponekad se i pogriješi, ponekad se nešto ne stigne, ponekad ovo, ponekad ono… To su sve “čari” posla u medijima.

Možda ne treba posebno isticati da, od svega, najviše mislimo na vas. Od poklona koje vam svako malo darujemo do ispunjavanja vaših želja i izlaženja vam u susret kad god je to moguće, pa i kada to znači da ćemo ostati bez nekog sadržaja, vi ste nam zaista na prvom mjestu.

Izuzetno nam je drago što ćemo vam u bližoj budućnosti predstaviti i neke novosti. Važno je biti raznolik i važno je ići naprijed, a nije naodmet malo se podsjetiti i na neke pomalo zaboravljene uloge medija.

Lijepo je, u svakom slučaju, tu i tamo baciti pogled i na brojke. Kao što smo ranije spomenuli, treća godina nadmašila je prve dvije zajedno i to za gotovo milijun i pol pregleda. To daje optimizam.

I tako, do sljedećeg rođendana, i onog iza, i onog iza, (…), i dalje smo tu s vama. Čitajte nas.

zatvori