Petak, 19. travnja 2024.

TREĆA HNL ISTOK Koprivnica sezonu otvara protiv Marsonije, Medenjak: Imamo fantastičnu mladu momčad, vjerujem da ćemo izvući pozitivan rezultat

Nogometni klub Koprivnica novu sezonu Treće hrvatske nogometne lige otvara ove subote, 25. kolovoza, na gostovanju protiv izrazito jake Marsonije.

– Marsonia je jedan od favorita za prvu poziciju, ali mi želimo igrati dobar nogomet s puno dinamike i borbe. Vjerujem da imamo pravu radnu momčad koja je u pripremnim utakmicama pokazala izniman karakter, situacija u svlačionici je jako dobra i mislim da ćemo protiv Marsonie prikazati dobru igru i izvući pozitivan rezultat – rekao je trener Koprivnice Vedran Medenjak.

Nogometaši Koprivnice imali su duge i naporne pripreme u kojima je trener Medenjak svoj kadar provjeravao u prijateljskim utakmicama.

– Iza nas su šestotjedne pripreme u kojima smo odigrali puno prijateljskih utakmica. One su nam poslužile da pronađemo najbolji sustav i način igre koji bi ovoj momčadi najviše odgovarao. Mogu reći da smatram kako smo u tome uspjeli – riječi su trenera Medenjaka.

Koprivnica ima izuzetno mladu, ali motiviranu momčad. Ovog ljeta klub su napustili stožerni igrači (Sminderovac, Jambrušić itd.), ali trener Medenjak vjeruje u mogućnosti svoje momčadi.

– Moram istaknuti da ove godine imam izrazito zadovoljstvo raditi s fantastičnom mladom i karakternom momčadi. To su naši temelji na kojima smatram da možemo biti jako dobri u nadolazećoj sezoni – zaključio je trener Medenjak.

Koprivnica će protiv Marsonije igrati u Slavonskom Brodu, na Stadionu uz Savu, s početkom u 17.30 sati.

PRVO KOLO TREĆE HRVATKSE NOGOMETNE LIGE ISTOK:

Slavonski Brod, Stadion uz Savu, 25. kolovoz 2018., 17:30

NK MARSONIANK KOPRIVNICA

zatvori