Utorak, 23. travnja 2024.

THOMPSON U BREGIMA Evo gdje ćete moći parkirati i koje će ulice biti zatvorene za promet

Pripreme za veliki subotnji koncert Marka Perkovića Thompsona u Koprivničkim Bregima odvijaju se prema planu.

Sutra će na bregovskom nogometnom igralištu početi postavljanje pozornice, a zanimanje za ulaznice ne jenjava, pa će ih, osim u sjedištu Općine, prodavati i u subotu na igralištu.

A kako bi bili savršeni domaćini velikom broju gostiju koji dolaze na Thompsonov koncert, Bregovci su posebnu pažnju usmjerili na organizaciju prometa i parkirališta. Tako Drava.info od načelnika Marija Hudića doznaje da su organizirana po dva velika parkirališta na ulazima u Brege:

– Imat ćemo četiri velika parkirališta. Dva će biti u ulicama Matije Gupca i Vladimira Nazora, na ulazu u Brege iz Miklinovca, za one koji dolaze iz Koprivnice. Onima koji dolaze s Podravske magistrale, od strane Glogovca, namijenili smo parkiralište Griomata kod željezničke stanice te veliku livadu iza mrtvačnice.

Glavna prometnica kroz selo bit će otvorena cijelo vrijeme dok će manje prilazne prometnice igralištu, Vladimira Nazora i Augusta Šenoe, biti zatvorene za promet motornim vozilima od 15 sati, upozorio je načelnik Hudić.

Upitali smo bregovskog načelnika i je li istina da je Općina organizirala prijevoz od parkirališta do igrališta na kojemu će biti održan koncert. Evo što je odgovorio:

– I ja sam čuo glasine, poput onih da će Koprivnički Bregi biti u potpunosti prometno zatvoreni. No to nije točno. Za promet motornih vozila zatvorit ćemo samo prilaze igralištu. A prijevoz od parkirališta do igrališta nismo organizirali. Posjetitelji se tako trebaju pripremiti na dvadesetak minuta dugu šetnju od parkirališta do igrališta. Važno je spomenuti i da su parkirališta besplatna – istakao je načelnik Hudić.

U organizaciji regulacije prometa Bregovcima pomaže i koprivnička policija, a Općina je angažirala i pedesetak prometnih redara koji će gostima biti na raspolaganju po cijelom naselju.

zatvori