Petak, 19. travnja 2024.

SPEKTAKL U BREGIMA Thompsonov koncert sve je bliže, na ulaznice je prava navala, dolaze autobusi iz cijele Hrvatske

Zanimanje za Thompsonov koncert u Koprivničkim Bregima iznimno je veliko.

Do prošlog vikenda prodano je 2000 ulaznica, no kako se koncert bliži, tako je i navala sve veća, kaže načelnik Općine Koprivnički Bregi Mario Hudić:

– Prodaja je “turbo” krenula. Sada se kupuje po 100, 200 ulaznica jer na koncert dolaze organizirane grupe autobusima iz cijele Hrvatske – naglasio je Hudić.

U prodaju je pušteno 5500 ulaznica, a bude li trebalo, bit će ih još, najavio je bregovski načelnik pojasnivši da posebno vode računa o sigurnosti. Naime, službena je procjena da na bregovskom igralištu ima mjesta za 10.000 ljudi i spremni su sve ugostiti te zadovoljiti sigurnosne uvjete.

S Thompsonom će na pozornicu i Tamburaški sastav Pajdaši koji slave 30 godina, a s njim su nastupili u video spotu za pjesmu “Zaustavi se, vjetre”.

Ulaznice za Thompsonov koncert mogu se kupiti svaki dan od 7 do 15 sati u prostorijama Općine Koprivnički Bregi te na internetu putem sustava Eventim.

No, koncert neće biti jedina Thompsonova aktivnost toga dana u Bregima. Kako doznajemo od načelnika Hudića, popularni pjevač otkrit će spomen-ploču poginulim braniteljima u Domovinskom ratu na objektu Ogranka Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata općine Koprivnički Bregi.

Tu je naravno i veliko proštenje povodom Rokova, lovačko natjecanje u gađanju glinenih golubova, sportski susreti branitelja i još mnogo toga. Cjelokupan program možete vidjeti u nastavku.

Program obilježavanja Dana općine Koprivnički Bregi 2018.

14. kolovoza 2018. – utorak
18:30 – 19:00 Okupljanje gostiju kod Vatrogasnog doma u Koprivničkim Bregima
19:00 Svečana sjednica Općinskog vijeća u Vatrogasnom domu
20:00 Večera

15. kolovoza 2018. – srijeda
9:00 Natjecanje u gađanju na glinene golubove u organizaciji Lovačkog društva “Zec” iz Koprivničkih Bregi, uz prigodne gastronomske specijalitete za posjetitelje u Lovačkom domu

16. kolovoza 2018. – četvrtak
8:30 Rana Sveta misa u crkvi svetog Roka u Koprivničkim Bregima
11:00 Koncelebrirana svečana sveta misa u crkvi svetog Roka u Koprivničkim Bregima
16:00 Rokovski sajam – prezentacija proizvoda sela u školskom parku u Koprivničkim Bregima
18:00 Večernja sveta misa u crkvi svetog Roka u Koprivničkim Bregima
Cijeli dan: Veliko Rokovsko proštenje

18. kolovoza 2018. – subota
17:00 Otkrivanje spomen-ploče poginulim braniteljima u Domovinskom ratu na objektu Ogranka Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata općine Koprivnički Bregi
21:30 Koncert Marka Perkovića Thompsona na nogometnom igralištu NK Mladost Koprivnički Bregi

25. kolovoza 2018. – subota
9:00 Sportski susreti branitelja u organizaciji Ogranka Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata općine Koprivnički Bregi na igralištu NK Mladost Koprivnički Bregi

zatvori