Utorak, 16. travnja 2024.

Rukometašice Podravke pobijedile Lokomotivu na turniru u Sloveniji

Rukometašice Podravka Vegete u posljednjoj utakmici Memorijalnog turnira ‘Vinko Kandija’ u Ljubljani pobijedile su zagrebačku Lokomotivu rezultatom 27:23.

Koprivničke su rukometašice već nakon pet minuta utakmice imale prednost od 4:0, a na poluvremenu veliko vodstvo od 14:9.

– Odigrali smo tri utakmice i vidjeli na kojim stvarima trebamo poraditi. Nije to baš bajno izgledalo u prvim utakmicama, no kako idemo dalje vidi se promjena. Rezultat ovdje uopće nije važan, važno je samo da radimo i dalje, idemo naprijed i izvučemo najbolje što možemo – izjavio je nakon utakmice trener Podravke Zlatko Saračević.

Najviše pogodaka zabile su Aljona Ihnjeva (6) i Natalia Chigirinova (5), a istaknule su se i Antonia Tucaković i Jovana Risović na golu.

Podsjetimo, Podravka je u prve dvije utakmice ljubljanskog turnira izgubila od domaćina Krim Mercatora te Budućnosti iz Crne Gore. Sljedeći im je na rasporedu domaći Memorijalni turnir “Josip Samaržija Bepo” koji se u petak i subotu igra u Koprivnici.

Golovi: Zadravec (2), Turk (1), Holešova (3), Karlovčan (2), Milošević (1), Džono (1), Chigirinova (5), Ikhneva (6), Yezhykava (3), Debelić (2), Franušić (1).

zatvori