Četvrtak, 25. travnja 2024.

PRIJATELJSKE UTAKMICE Borac upisao pobjedu i poraz, novigradska Drava uvjerljiva protiv Lipe

Proteklog vikenda odigrano je nekoliko prijateljskih utakmica koje su momčadima poslužile kako bi se što prije uigrale za natjecanje u županijskim ligama.

Novopečeni prvoligaš Lipa iz Hlebina jučer je na domaćem travnjaku ugostila Dravu iz Novigrada Podravskog. Pomalo iznenađujuće, Drava je svladala Lipu rezultatom 3:0. Nekoliko dana ranije, Lipa je remizirala s Podravcem iz Virja odigravši 3-3.

Aktualni prvaci Prve županijske nogometne lige Borac Imbriovec u subotu su gostovali u Okrugljači kod tamošnjeg Graničara. Borac je golovima Pjetrija i Vuka upisao pobjedu 2-0. U jučerašnjoj utakmici, Imbriovčani su poraženi na domaćem travnjaku u susretu protiv Mladosti iz Kloštra Podravskog. Utakmica je završila rezultatom 3-1 za goste, inače sudionika Četvrte hrvatske nogometne lige.

U sklopu turnira u Đelekovcu, Tomislav iz Drnja pobijedio je Tehniku rezultatom 2:1. Golove za Drnje zabili su Hrvoje Bači i Alen Kesteli.

Od ostalih susreta valja izdvojiti pobjedu Močila na gostovanju u Gotalovu. Močile su svladale tamošnjeg GOŠK-a rezultatom 4:2, a pogotke za Močile redom su postigli Igor Čani, Dejan Lončarek, Mario Kovaček i Igor Štefanec.

Do početak županijskih nogometnih liga ostalo je nešto manje od dva tjedna, pa će klubovi u narednim danima odigrati generalke uoči početka prvenstva.

REZULTATI PRIJATELJSKIH UTAKMICA:

NK Lipa Hlebine – NK Drava Novigrad Podravski 0-3
NK Podravac Virje – NK Lipa Hlebine 3-3
NK Graničar Okrugljača – NK Borac Imbriovec 0-2
NK Borac Imbriovec – NK Mladost Kloštar Podravski 3-1
NK Tomislav Drnje – NK Tehnika 2-1
NK GOŠK Gotalovo – NK Močile 2-4

zatvori