Petak, 26. travnja 2024.

PAROVI PRVOG KOLA Evo tko otvara Prvu i Drugu ŽNL, drugoligaši će od sada snimati utakmice

Plenarni sastanak klubova Prve i Druge županijske nogometne lige održan je jučer na koprivničkom Gradskom stadionu ‘Ivan Kušek – Apaš’.

Izvršni odbor Nogometnog saveza Koprivničko-križevačke županije odradio je verifikaciju klubova za sezonu 2018./19. te su izvučeni natjecateljski brojevi za klubove. Također, napravljen je raspored utakmica za jesenski dio prvenstva.

– Na plenumu Prve županijske nogometne lige bilo je prisutno svih 14 predstavnika klubova, dok je na plenumu Druge ŽNL bilo prisutno 13 od 14 predstavnika. Klubovi su upoznati s početkom natjecanja, izvučeni su parovi za prvenstvene susrete te su objašnjene tehničke stvari vezane uz nastupanje klubova u narednoj sezoni – rekao je Dravi.info tajnik županijskog Nogometnog saveza Danijel Lončar.

Izvršni odbor još je prošle godine najavio kako će i klubovi Druge županijske nogometne lige imati obavezu snimati utakmice poput prvoligaša, a tu su odluku potvrdili na jučerašnjem plenumu

– Prošle godine na plenumu, klubovi Druge županijske nogometne lige upoznati su s odlukom Izvršnog odbora da će u sezoni 2018./19. biti obavezno snimati utakmice. Na jučerašnjem plenumu, službeno smo potvrdili tu odluku, tako su klubovi imali dovoljno vremena za pripremu – zaključio je Lončar.

Utakmice prvog kola Prve i Druge županijske nogometne lige za narednu sezonu na rasporedu su 25. i 26. kolovoza. Parovi su:

Prva ŽNL – 1. kolo

Legrad: Graničar – Lipa
Drnje: Tomislav – Kalinovac
Molve: Mladost-Molve – Miklinovec
Đelekovec: Osvit – Bratstvo
Sv. Ivan Žabno: Tomislav-Radnik – Drava (Novigrad Podravski)
Imbriovec: Borac – Prekodravac
Koprivnica: Tehnika – Sloga

Druga ŽNL – 1. kolo

Glogovac: Rudar – Prugovac
Torčec: Podravec – Omladinac
Vojakovac: Viktorija – Reka
Peteranec: Panonija – Mladost (Sigetec)
Kalnik: Kalnik – Fugaplast
Starigrad: Starigrad – Hrvatski bojovnik
Koprivnica: Močile – Mladost (Koprivnički Bregi)

zatvori