Petak, 29. ožujka 2024.

FOTO/VIDEO Anamaria Oroš uz PAN je osvojila 100 tisuća kuna i vinula se u zrak helikopterom!

Velika nagradna igra PAN piva ušla je u treći krug, a svima koji se pitaju isplati li se igrati, dobitnica glavne nagrade iz prošlog kola mogla bi se samo sretno nasmijati. Anamaria Oroš iz Kuzminca dobila je naime 100.000 kuna vaučer za putovanja, a osim toga, i sasvim jedinstven doživljaj – vožnju helikopterom u vlastitom selu.

Kad helikopter sleti u malo selo poput Kuzminca, sasvim je sigurno da se radi o nesvakidašnjem doživljaju. Upravo takav jedinstven doživljaj ovu subotu priredilo je PAN pivo za dobitnicu glavne nagrade drugog kola nagradne igre U roku odmah.

Na nogometno igralište u Kuzmincu sletio je PAN helikopter, a Anamaria Oroš je nakon vožnje iznad koprivničkog kraja preuzela i osvojenu glavnu nagradu – vaučer od 100.000 kuna za putovanja. Osvajanje ove nagrade znači da će sama moći kreirati svoje putovanje – odlučiti gdje želi ići, želi li putovati sama ili u društvu – i to napraviti unutar dvije godine. Tako s osvojenim dobitkom može otići na jedno veliko ili više malih putovanja.

U roku odmah nagradna igra PAN piva traje i dalje, a glavna nagrada posljednjeg kola je fenomenalni Volkswagen T-Roc, automobil za čiji bi upravljač mnogi rado sjeli. Za osvajanje ove fantastične nagrade igra traje do 31. kolovoza 2018. Svaki kod unesen u PAN aplikaciju ili na web stranicu www.urokuodmah.hr u ovom razdoblju sudjeluje u izvlačenju glavne nagrade, ali i brojnih satnih nagrada. Naime, svakih 60 minuta elektroničkim putem se održavaju izvlačenja, što znači da računalo svaki dan sustavom slučajnog odabira izvlači 24 dobitnika i ‘u roku odmah’ ih obavještava da su dobili nagradu.

Do sada je PAN pivo tako podijelilo više od 2.900 nagrada od kojih su mnoge otišle upravo u podravski kraj.

Zato, ako već niste, ispod pull off čepa promotivne boce Pan Lagera ili Pan Zlatnog (radi se o povratnim, staklenim bocama) potražite 7-znamenkasti alfanumerički kod i zajedno sa svojim podacima unesite ga u Pan aplikaciju ili na web stranicu www.urokuodmah.hr. Tko zna, možda sljedeći put kad PAN helikopter poleti slijetanje bude baš u vašem mjestu…

Helikopter s Ana Marijom krece iz Kuzminca

Posted by Drava.info on Saturday, August 4, 2018

 

Posted by Drava.info on Saturday, August 4, 2018

 

zatvori