Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FOTO Teodora Lukavski predstavila nam je svoje koncertne fotografije

Izložba fotografija mlade Koprivničanke Teodore Lukavski otvorena je sinoć u Kulturno-kreativnom centru Pixel u organizaciji udruge Mamuze.

Riječ je o radovima kojima je zajednička tema glazba i koje su nastale na različitim koncertima, kulturnim manifestacijama, volontiranjem u udrugama te, između ostaloga, i za portal Drava.info.

– Ovo je izložba koncertne fotografije, vrlo je samoopisna i zapravo proučava odnos benda i publike – rekla je Teodora Dravi.info. – Publika mi je posebno zanimljiva jer se u njoj može uloviti ta atmosfera, ta interakcija benda i publika. Većina fotografija je snimljena na području Koprivnice na događajima poput RockLive festivala, FIUK-a – Festivala izvedbenih umjetnosti i kazališta, Fest jazza, neki koncerti u Domoljubu i Domu mladih i tako.

Riječ je o dijelu kulturnog života Koprivnice koji je često nepravedno zapostavljen, kaže Teodora.

– To je i promocija kulturne scene u Koprivnici koja nije možda toliko još razvikana, ali se radi na tome. Koprivnica je zapravo poznata po tome da je mnogo bendova proizašlo iz nje, to bi trebalo podržavati i razvijati i dalje.

Teodori je ovo četvrta izložba fotografija, a možete ju razgledati u Pixelu do početka Festivala izvedbenih umjetnosti i kazališta, odnosno do 5. rujna.

zatvori