Utorak, 23. travnja 2024.

FOTO Hit komedijom Muškarci.hr završilo još jedno kazališno Ljeto na Šoderici, festival ponovno pokazao da je publika željna smijeha

Hit komedijom ‘Muškarci.hr’ sinoć je završilo četvrto izdanje kazališnog Ljeta na Šoderici.

Zadnja predstava izazvala je velik interes publike koja ni ovog puta, sudeći prema smijehu, nije ostala razočarana. Komedije pod zvjezdanim nebom Podravskog mora pokazale su se kao pun pogodak pa organizatori ni iduće godine neće odustati od provjerenog koncepta.

– Zadovoljni smo kao i svake godine dosad. Odaziv publike raste što nam je jako bitno jer mi ovo ne radimo smo zbog sebe. Već smo počeli s pripremama za iduću godinu. Ono što sada mogu reći je da ćemo ostati kod istog koncepta i na istom mjestu – najavio je danas Dravi.info ispred organizatora, Udruge mladih Koprivnice, Tomislav Jurenec.

Tijekom lipnja, srpnja i kolovoza predstave na Šoderici pogledalo je oko dvije tisuće ljudi. Bile su to redom “Otpisane” u kojoj glume Ecija Ojdanić, Ksenija Marinković, Slavko Sobin i Erna Rudički, zatim predstava koja je lani upravo na Šoderici imala svoju premijeru “Pokopaj me nježno” i najizvođenija hrvatska predstava “Dimnjačar”.

Festival je završio izvedbom jedne od najboljih novih kazališnih hit-komedija “Muškarci.hr” u kojoj istinu o ženama otkrivaju Amar Bukvić, Goran Grgić, Boris Svrtan i Filip Detelić.

Iako je prerano govoriti o predstavama koje će biti prikazane sljedećeg ljeta, izlaze dvije nove predstave, jedna Kerekesh teatra, a druga Lude kuće pa se organizatori nadaju da će ih moći pogledati i naša publika.

– Nećemo puno toga mijenjati jer nam publika iz godine i godine pokazuje da im se ovo sviđa. Na Šoderici ćemo se i idućeg ljeta dobro nasmijati i zabaviti – rekao je Jurenec.

zatvori