Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FOTO Sportaši i rekreativci pokazali su snagu i izdržljivost na 4. Triatlonu na Šoderici

Četvrti po redu Triatlon & Run Šoderica održan je danas na Podravskom moru u organizaciji Sportske udruge Veliko srce.

Riječ je o natjecanju u kategoriji supersprint triatlona: 250 metara plivanja, 10 kilometara vožnje bicikla i 2500 metara trčanja.

Pobjednik ovogodišnjeg triatlona je Luka Dumančić iz Triatlon kluba Zrinski. Utrku je uspio završiti za manje od 28 minuta, točnije 27 minuta i 14 sekundi, čime je za više od pet minuta nadmašio vrijeme lanjskog pobjednika Martina Štefana koji se sada plasirao na drugo mjesto. Treći je u ukupnom poretku bio Neven Radotović, četvrti Perica Kišiček, a peti Denis Pleše.

Najbrža među ženama u ukupnom poretku bila je Dina Kuiš. Druga je bila Katarina Kerečin, treća Ivana Merc, četvrta Martina Maloča i peta Dijana Radotović.

Osim glavne triatlonske utrke, Atletski klub Koprivnica organizirao je i atletsku utrku na 2,5 i 5 kilometara, a treća današnja utrka bila je ona u kojoj su zajedno trčali pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja – Stanice Koprivnica i članovi Sportske udruge za pomoć osobama s intelektualnim teškoćama “Veliko srce”.

Rezultate triatlona (prva tri mjesta) po kategorijama pogledajte u nastavku, a svi rezultati dostupni su na grabarsport.hr. Rezultate atletske utrke objavit ćemo naknadno.

Cestovni M
1. Luka Dumančić
2. Martin Štefan
3. Neven Radotović

MTB M
1. Perica Kišiček
2. Albert Rušak
3. Mario Sever

Cestovni Ž
1. Dina Kuiš
2. Dijana Radotović
3. Sanja Kišiček

MTB Ž
1. Katarina Kerečin
2. Ivana Merc
3. Martina Maloča

>> Svi rezultati

Foto: Marko Posavec / Drava.info.

zatvori