Četvrtak, 28. ožujka 2024.

ZELENI POČINJU S PRIPREMAMA Vrkić i Gregurina nova su pojačanja Koprivnice!

Nogometašima Koprivnice danas je prvi dan priprema za novu sezonu Treće hrvatske nogometne lige Istok.

Trener Vedran Medenjak prozivku i prvi trening sazvao je za 18 sati na Gradskom stadionu “Ivan Kušek – Apaš”, a za Dravu.info najavio je i kako su se Zelenima pridružila dva zvučna pojačanja: Ivan Vrkić iz Borca i Mario Gregurina, iskusni igrač Slaven Belupa.

– Sigurno je da smo dobili pojačanje u obliku jednog fantastičnog napadača kojeg smo doveli iz Prve županijske lige, Ivana Vrkića, koji je za Borac iz Imbriovca zabio 42 gola u sezoni. Izrazito sam zadovoljan da smo se uspjeli dogovoriti i s Mariom Gregurinom koji je, rekao bih, legenda našeg Slaven Belupa, domaći igrač koji ima više od 150 prvoligaških utakmica i sigurno je da će donijeti jedno iskustvo ovoj našoj mladoj ekipi, a koristit ću ga i kao pomoćnika u radu, kao asistenta.

>> Na krilima nove uprave Zeleni će i dalje igrati kao NK Koprivnica u 3. HNL, na skupštinu ide prijedlog za novog predsjednika

Gregurina će tako zajedno s Bojanom Tucakovićem asistirati treneru Medenjaku tijekom sezone. Nekoliko je igrača na probi, a nekoliko ih je stiglo iz Slaven Belupa:

– Slaven Belupo nam je ustupio pet svojih igrača. To su Kudumija, Čupić, Mihaljević, Srbljinović i Jagarinec, a očekujemo još dva-tri pojačanja iz Slavena, pogotovo u napadu jer smo u tom dijelu dosta tanki.

Sve u svemu, trener Koprivnice vrlo je zadovoljan kadrom za novu sezonu:

– Jako sam zadovoljan karakteristikama igrača, mislim da su svi izrazito karakterni, dobri i radni. Mislim da će mi biti užitak raditi s njima ove sezone jer prepoznajem da su iznimno motivirani, svaki od njih ima svoje ambicije koje će zadovoljavati kroz Koprivnicu i mislim da će nam svima biti ugodno.

Zeleni će prvu prijateljsku utakmicu u sklopu priprema za novu sezonu igrati u subotu protiv Dubrave u Zagrebu. U tom će se susretu, kaže Medenjak, vidjeti tko od igrača na probi može zadovoljiti zahtjevne kriterije koprivničkog trećeligaša.

zatvori