Četvrtak, 18. travnja 2024.

Uz Vegetu Natur ‘Mamma Mia: Here We Go Again!’ počela svoju turneju Adria regijom

U sklopu zatvaranja Pulskog filmskog festivala u Areni održana je svečana premijera filma ‘Mamma Mia: Here We Go Again!’ kojoj su, uz brojne gledatelje i uzvanike, prisustvovali i redatelj Ol Parker, glumci Jeremy Irvine, Hugh Skinner i Josh Dylan te producentica Judy Craymer.

Premijera filma Mamma Mia: Here We Go Again!, za koju se tražila karta više, protekla je u odličnoj atmosferi u najljepšem kinu pod otvorenim nebom i predivnim kulisama pulskog amfiteatra. Nakon prikazivanja filma, glumci i uzvanici su se nastavili družiti uz prigodan domjenak koji je organizirala Podravka uz Vegetu Natur koja je glavni partner turneje filma u Adria regiji.

Glumci su često u svojim istupima u medijima isticali kako im je na Visu, tijekom snimanja filma, bilo prekrasno zbog prirodnih ljepota, iznimne velikodušnosti i gostoljubivosti ljudi iz Hrvatske te nezaboravnih okusa i mirisa naših jela, a jučerašnje događanje je nadmašilo sva njihova očekivanja.

– Veliko nam je zadovoljstvo što možemo podržati turneju filma Mamma Mia: Here We Go Again! u Adria regiji. Kvalitetna glumačka postava, vrhunska produkcija i svima dobro znane pjesme odlike su ovog dugo očekivanog mjuzikla snimanog u Hrvatskoj. U isto vrijeme kad na velika platna stiže novi nastavak filma Mamma Mia, u naše kuhinje dolazi nova generacija Vegete Natur. Potpuno prirodna, Vegeta Natur sadrži morsku sol, devet vrsta povrća te pažljivo odabrane začine koji svakom jelu daju najfiniji okus prirode – izjavila je prilikom premijere Marinka Akrap, direktorica korporativnog marketinga i komunikacija Podravke.

zatvori