Petak, 19. travnja 2024.

FOTO Hrvoje Kolarić i dalje je predsjednik Slaven Belupa, Uprava i Nadzorni odbor imaju nove članove

Nogometni klub Slaven Belupo danas je održao redovnu izbornu skupštinu.

Hrvoje Kolarić dobio je novi četverogodišnji mandat na mjestu predsjednika kluba. Uprava je ostala u istom sastavu uz jednog novog člana, Danijela Kocijana. Za jednog člana, odnosno članicu, povećan je i Nadzorni odbor – novo ime je Melita Matić, a novi članovi Skupštine su Ivica SertićDarko PetrovićMateas Delić.

– U prvom redu, negdje na jesen htio bih provesti novu organizaciju kluba, možda dovesti još par ljudi koji će profesionalno doprinijeti samom radu kluba te koji će svojim entuzijazmom, zalaganjem i iskustvom donijeti jednu dodanu vrijednost – najavio je predsjednik Kolarić novinarima nakon skupštine, a osvrnuo se i na radove na glavnom terenu zbog kojih su Slaven Belupo i Gorica zamijenili domaćinstva u 2. kolu Prve HNL:

– Radovi na igralištu kasne, ali ne samo kod nas nego i drugdje jer znate da je HNS tu krenuo u veliku akciju i značajna sredstva uložio u infrastrukturu prvoligaških terena. Cilj nam je da 4. kolo s Interom odigramo na novom terenu.

– Peto mjesto je uvijek nekakav cilj, ali ambicija je, naravno ako to okolnosti dozvole, da se okušamo i u borbi za nešto više. Vjerujem u trenera i u ljude u Upravi, da možemo bolje, da možemo posložiti klub i u sportskom smislu i u smislu infrastrukture i organizacije – zaključio je Kolarić.

Predsjednik Kolarić prezentirao je izvješće o radu i rezultatima Slaven Belupa, financijsko izvješće kluba te izvješće Nadzornog odbora za 2017. godinu. Slavenov je proračun u 2017. godini iznosio 17.539.201 kunu, a godina je završena u plusu od 83 tisuće kuna.

Skupštini se odazvalo 25 od 35 članova, a sve su odluke donesene jednoglasno.

zatvori